HÍREINK

NYELV FELŐLI FOGSZABÁLYOZÁS

Az úgynevezett láthatatlan fogszabályozás az elmúlt néhány évben vált és válik szélesebb körben ismertté.
Népszerűsége mind a páciensek, mind a szakemberek körében egyre nő.
Érthető, hiszen sajnos az emberek többsége még mindig esztétikailag zavarónak tartja a fogszabályozó készülékeket.

Az általunk is használt LIGHT LINGUAL technika, mint a nyelv felőli fogszabályozás egyik újdonsága is az új láthatatlan fogszabályozási technikák egyike. Lényege a nagyon kis kiterjedésű, komfortos brackettek (tappancsok), melyek a fogak szájüreg felöli felszínére vannak felragasztva – ezáltal viselésük sokkal komfortosabb, rövidebb a megszokási idő. A light lingual technika közepes mértékű fogazati rendellenességek kezelésére alkalmazható, mivel finom erőkkel dolgozik. A készülék előre programozottan működik, így már előre meghatározható az eredmény és a kezeléshez szükséges idő.

Miért döntött Freire Szilvia az idén májusban megválasztott Szépségkirálynő, a Miss Word Hungary győztese is a fogszabályozás mellett ?

– Engem annyira nem zavart ez a szépséghiba, de arra gondoltam, hogy a világversenyre hasznos dolog kiegyenesíteni a fogsoromat.

Mivel a világversenyig is folyamatosak Szilvia médiaszereplései, olyan készülékre volt szüksége, amely nem látszik, és nem zavarja Őt a mindennapi nyilvános megjelenéseiben.

Reméljük, hogy kezelésünkkel hozzájárulunk Szilvia sikeres szerepléséhez a világversenyen, és büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legszebb lánya felvállalta, hogy fogszabályozóban mutatkozzon az ország előtt bizonyítva ezzel, hogy a beragasztott készülékek nem jelentenek esztétikai hátrányt – sőt!

Az alábbi videón megtekinthetik a Fókusz riportját, melyben bővebben megismerkedhetnek a technikával:

JELENTKEZZEN BE EGY INGYENES FOGSZABÁLYOZÁSI TANÁCSADÁSRA MOST!