A médiából, a reklámokból, a bulvárlapok hasábjairól tökéletes mosolyú, vidám arcok néznek ránk, sugallva ezzel, hogy a hibátlan, szabályos, hófehér mosoly a siker egyik záloga. Ki ne szeretne akár a magánéletében, akár a munkájában sikeres lenni és boldogan élni? Sokan keresik fel a fogorvosukat azzal az igénnyel, hogy tökéletes mosolyt szeretnének, hiszen ez nem csak a sztárok privilégiuma, és tudjuk, hogy ez a kellő önbizalom eléréséhez minden korosztály számára elengedhetetlen.

Tehát a fogszabályozás egyaránt hozzájárulhat a páciens társadalmi és munkahelyi sikeréhez, ezáltal pozitívan befolyásolja az ember életét.

Ezenkívül a szabályos fogazat kevesebb fogszuvasodásnak és ínybetegségnek ad helyet, mivel a könnyebb tisztíthatóság miatt kisebb mértékű a plakklerakódás.

A torlódás miatti kezeletlen fogazati problémák rosszabbodhatnak. Csontpusztuláshoz, állkapocs-ízületi, illetve emésztőrendszeri gondokhoz vezethetnek és jelentkezhet fejfájás, arc- vagy nyakfájdalom is. A fogazati eltérések korai kezelése ráadásul kevésbé költséges, mint a későbbi komolyabb problémáké.

Ha gondolt már arra, hogy felkeressen egy fogszabályozó szakorvost, talán vannak olyan kérdései, amelyekre választ szeretne kapni.

Szeretettel várjuk fogászati központunkban!  www.artoral.hu